Kernwaarden

Onze kernwaarden Betrouwbaar, Verantwoordelijk, Resultaatgericht en Verbindend zijn het uitgangspunt in onze dienstverlening. Vanuit deze kernwaarden geven wij invulling aan onze interne werkwijze, de samenwerking met relaties en de dienstverlening aan onze klanten.

Betrouwbaar

Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we u breed en gedegen van dienst zijn. Wij zijn ISO, GDP en GMP gecertificeerd. U bent dan ook verzekerd van een hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van geregistreerde en gepatenteerde medicijnen, diagnostica en hulpmiddelen.

Verantwoordelijk

Met onze producten en diensten dragen wij graag bij aan uw dienstverlening. Wij streven naar een duurzame samenwerking, zijn resultaatgericht, werken proactief en leggen de lat hoog. Ontwikkelingen op ons vakgebied volgen wij op de voet. Dit vraagt van onze medewerkers dat zij hun verantwoordelijkheid nemen om vanuit hun eigen kennis en kunde invulling te geven aan de werkzaamheden.

Resultaatgericht

Wij denken met u mee zodat u het best passende product tegen zo goed mogelijke condities ontvangt. U profiteert van het inkoopvoordeel dat wij bieden zodat ook u een goed rendement heeft. Wij leveren snel en vakkundig en streven er naar dat u niet misgrijpt. Van de medewerkers op de Market Research afdeling tot de medewerkers op de afdeling Verkoop, al onze medewerkers zijn nauw betrokken bij het bieden van de beste service aan u.

Verbindend

Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal zodat u precies dat krijgt wat u nodig heeft. Met ons sterk productpakket, onze expertise en een breed netwerk leveren we een waardevolle bijdrage aan uw dienstverlening.