SAMENWERKING MOSADEX GROEP EN MEDCOR GROUP

28-10-2016

Op 28 oktober ondertekenden Mosadex Groep en Medcor Group een intentieverklaring om intensiever samen te werken. Dit betekent concreet dat Mosadex Groep voornemens is haar belang in Medcor Group te vergroten.

Medcor Group is net als Fisher Farma, een dochteronderneming van Mosadex Groep, gespecialiseerd in de import en export van geneesmiddelen, OTC, diagnostica en hulpmiddelen. Beide ondernemingen zullen als zusterbedrijven zelfstandig actief blijven op de markt.

Betrouwbare leveringen
De voorgenomen transactie leidt voor partijen tot een uitbreiding van hun netwerk in de Europese Unie hetgeen resulteert in een hogere leveringsbetrouwbaarheid voor afnemers.

Leiding
Fisher Farma en Medcor Group komen onder leiding van een overkoepelende directie: Patrick Sturkenboom (voorzitter), Chris Piket en Ydo van Veenendaal. U behoudt uw huidige aanspreekpunt bij deze ondernemingen.

Organisatorisch
Beide bedrijven blijven voorlopig zelfstandig opereren in de markt. Uiteraard zullen wij de samenwerking intensiveren. Er komt een overkoepelende directie: Patrick Sturkenboom (voorzitter), Chris Piket en Ydo Veenendaal. De managementteams van beide bedrijven veranderen voorlopig niet.

Mooie stap naar de toekomst
Met deze samenwerking zetten we een mooie stap naar de toekomst. We kijken ernaar uit om er met elkaar een succes van te maken. Daarbij is de inzet van ons allemaal hard nodig.