Fisher Farma 25 jaar

06-07-2017

Op 9 juli vieren we ons zilveren jubileum. Dan is het precies 25 jaar geleden dat de broers Visser in 1992 Fisher Farma oprichtten. In die 25 jaar groeiden we uit naar een bedrijf met 200 medewerkers en maar liefst 2500 producten. Een terugblik.

Verdrag van Maastricht
De aanleiding voor de oprichting van Fisher Farma was het Verdrag van Maastricht dat op 1 november 1993 in werking trad. Hierin werd vrij verkeer van goederen en personen binnen Europa vastgelegd.

Onderdeel Mosadex Groep
Zeven jaar later nam de beursgenoteerde onderneming Fornix Biosciences N.V ons over. In 2007 kwamen we bij Mosadex Groep. Moederbedrijf Mosadex Groep viert dit jaar ook feest vanwege haar paarlen jubileum.

Uitbreiding
Het pand werd te klein. Daarom breidden we in 2010 uit met een nieuwe locatie aan de Schutweg in Lelystad. In 2015 namen we Pharmachim AB over, een Zweedse parallel groothandel. Eind 2016 kwam de Medcor Groep erbij.

Specialist in import en export van farmaceutische producten
Wij zijn specialist in import en export van farmaceutische producten binnen de EU. Onze klanten zijn al 25 jaar verzekerd van een snelle levering en een hoge kwaliteit en leverbetrouwbaarheid van geregistreerde en gepatenteerde medicijnen, diagnostica en medische hulpmiddelen. Met onze jarenlange ervaring en expertise kunnen we u breed en gedegen van dienst zijn.

We gaan dan ook vol vertrouwen op naar de volgende 25 jaar!